De interieurtrends van 2023

Trends in interieurdesign

Interieurdesign en architectuur evolueren voortdurend. Modecultuurstijlen veranderen jaar na jaar. Ontwerpers lopen voorop in interieurtrends. Ontwerpers zijn degenen die nieuwe manieren bedenken om huizen te ontwerpen. Ze bedenken innovatieve functies, kleuren en texturen die baanbrekend zijn en recente trends zetten. Susan Spath deelt haar expertise over interieurtrends die je het komende jaar kunt verwachten.

Kenmerken van het huisplan

Susan heeft veel huizen gebouwd en gerenoveerd voor haar klanten en voor degenen die ze kan omdraaien. Elke plek is uniek omdat elke klant een andere stijl en locatie heeft. Susan blijft de norm bepalen voor luxe huisontwerp door elk huis te overtreffen. Susan bevat essentiële huisontwerpkenmerken, zoals een gedurfde statement-poederruimte en een overdekte zithoek buiten om gasten te vermaken. Susan is van plan om nog meer prachtige hoofdslaapkamers met specifieke kenmerken te ontwerpen. Inloopkasten kunnen functioneel zijn, maar ze kunnen ook mooier zijn. Kasten worden steeds uitgebreider en gedetailleerder dan ooit. Susan maakt opbergeilanden met lades om sieraden in op te bergen. LED-verlichting zorgt ervoor dat schoenen en handtassen meer lijken alsof ze worden uitgestald dan dat ze worden opgeborgen door de planken te verlichten. Susan is van plan nieuwe vuurkorven buiten te ontwerpen voor gesprekken buiten en om rond te hangen. Boven is een buitenvuurplaats gemaakt van zwarte keramische ballen. Het is modern en comfortabel.

Kleuren

Susan houdt van oranje! Warme kleuren bevorderen het comfort. Het oranje en roze vallen op wanneer ze worden gemengd met lichtere, neutrale wittinten. Je humeur en kijk kunnen worden beïnvloed door de kleur die je kiest. Susan zegt dat een vredige en serene ruimte essentieel is voor je huis. Susan’s ongelooflijke kleurkeuzes maken deze leefruimte helder en vrolijk. In 2023 zie je veel meer levendige en kleurrijke ontwerpen.

Architectuurstijltrends

Modern design is te simplistisch, terwijl het traditionele design ingewikkeld is. Overgangsontwerp is niet beperkt tot één stijl. Het kan een mix van beide zijn. U kunt de beste elementen van beide typen combineren om uw unieke overgangsontwerpstijl te creëren. Deze hoofdbadkamer is een moderne interpretatie van een overgangsontwerp. Hedendaagse ontwerpen kunnen te gecommercialiseerd en kaal aanvoelen. Dit slaapkamerontwerp bevat traditionele elementen om een warme en comfortabele ruimte te creëren.

Materialen

Susan’s favoriete materialen worden gebruikt in dit open familiekamerontwerp. Door de lichtgekleurde brede plankenvloer heeft deze woning een subtiele ondergrond. Marmeren platen, waaruit het ontwerp van de open haard bestaat, steken uit de vloer. Marmer is veelzijdig omdat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren en aderpatronen. Grootschalige vintage houten balken creëren hoge plafonds. Naarmate ontwerpen veranderen, evolueert het materiaalmateriaal voortdurend. Susan’s favoriete stukken zijn te zien in het meubilair in deze gezinsruimte. Susan gebruikte verschillende boucléstoffen van schapenvacht om de look af te maken. Deze materialen vullen een 100% wollen vloerkleed aan om een stijlvolle en comfortabele familiekamer te creëren.