Debunking van de grootste auto lease mythen

We houden allemaal van een goed verhaal, maar soms kunnen ze transformeren in mythen, vervolgens verspreiden en worden ze dan als een feit beschouwd. Als het gaat om autoleasing, zijn er talloze mythes rond het proces, de kosten die ermee gemoeid zijn en wat u moet doen als u de auto teruggeeft. Sommigen van hen zijn gewoon niet waar. Ook over private lease deals wordt vaak moeilijk gedaan terwijl het aanbod vaak goedkoper is ten opzichte van een auto kopen.

Daarom zijn we als deskundigen op dit gebied begonnen met het ontmaskeren van deze autolease-mythes, de wereld rechten geven en inspirerend vertrouwen in degenen die overwegen een geweldig nieuw voertuig aan te nemen! Begin bijvoorbeeld ook met lease vergelijken om de beste deals te kunnen vinden.

Leasing is een verspilling van geld, je moet een auto kopen en bezitten

Nee. Niet waar. U behoudt zelfs meer geld op uw bankrekening omdat u niet het hele voertuig koopt, wat geweldig is omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over de waardevermindering van het voertuig waarmee u rijdt, dus u verliest het nooit wanneer u het verkoopt op. Je betaalt simpelweg je maandelijkse bijdrage en bezorgt je auto aan het einde van het contract, we behandelen de waardevermindering en je kunt eventueel een andere nieuwe auto kiezen om weg te rijden!

Je zult veel moeten betalen voor kleine stukjes en krassen

U betaalt alleen vergoedingen voor het betalen van een leaseovereenkomst als u zich niet aan de richtlijnen van uw autoleasemaatschappij houdt. Het is belangrijk om te lezen wat hun ‘slijtageverschijnselen’ zijn, wat u moet doen voordat u de auto teruggeeft en wat er wordt verwacht als het gaat om het onderhoud van het voertuig.

Een van de meest populaire mythen – mensen geloven dat een chip op de auto of een kras een enorme rekening zal kosten. Maar de leasemaatschappij die u huurt, moet zich houden aan de BVRLA-normen, daarom kunt u vooraf lezen wat acceptabel is en waarvoor kosten in rekening worden gebracht. Leasemaatschappijen begrijpen echter dat er algemene slijtage zal optreden, dus er is wat speelruimte als het gaat om schade.

Je kunt geen lange afstanden rijden omdat het aantal kilometers wordt afgetopt

De meeste leasemaatschappijen zullen met u samenwerken om de beste deal te sluiten als het gaat om kilometerstand; u kunt aangeven wat u wilt dat uw kilometers worden en dit kan worden verwerkt in een overeenkomst. Het is waar dat een hogere kilometerstand resulteert in een hogere maandelijkse terugbetaling, omdat meer reizen de koers van het voertuig doet dalen en het bedrijf deze kosten moet dekken.

 

Het leasemaatschappij betaalt voor al het onderhoud

Hoewel het mogelijk is om deals te krijgen waarbij services en APK’s tijdens een leaseperiode worden gedekt, is het uiteindelijk uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw lease-voertuig correct wordt onderhouden. Dit betekent dat u rechtstreeks naar de dealer moet gaan om het te laten onderhouden en ervoor te zorgen dat het zijn APK op tijd heeft – het voertuig moet te allen tijde rijklaar zijn.

Dus nu weet je dat het tijd is om door ons geweldige aanbod voertuigen te leasen! Klik hier en vind een gloednieuw voertuig om weg te rijden.