Modern interieurontwerp

Minimalistische en eenvoudige luxe

De huidige hotste stijl in interieurdesign. Mensen verlangen naar eenvoudige, schone en coole huisontwerpen. Trends in interieurdesign veranderen voortdurend. Van de rijke Toscaanse stijl met diepe kleuren tot de moderne look met felle en lichte kleuren. Geluidsontwerpers kunnen de visie van een klant tot leven brengen. Susan Spath is een topbinnenhuisarchitect in San Diego. Ze neemt de tijd om elke klant te leren kennen en creëert iets unieks voor hen. Dit is hoe Susan eenvoudige, minimalistische luxe gebruikt om een moderne look te creëren in het interieur van haar showcase-huis.

Susan Spath voltooide onlangs haar showcase-huisontwerp. Dit huis in Californische moderne stijl heeft een Europese twist en is perfect voor een droomhuis. Modern huisontwerp is meer casual dan traditioneel. De details van de woning zijn uniek, van de LED-verlichtingsarmaturen tot de marmeren platen. De keuken is een paradijs voor chefs. Het beschikt over een geïmporteerd Italiaans Officine Gullo-assortiment, een groot eiland en op maat gemaakte houten kasten. Een op maat gemaakte aanrechttafel heeft een marmeren plaat. Alle led-verlichting is inbegrepen. Susan koos ervoor om de ruimte schoon en minimaal gedecoreerd te houden, omdat de materialen van de keuken de ruimte laten zingen. Deze moderne keuken is prachtig. Je kunt het zelf zien.

De woonkamer heeft een prachtig modern open haardontwerp met een bijpassende leisteen en een spiegelachterplaat. Alle boekenplanken zijn gemaakt van hout en bekleed met LED-strips voor het weergeven van boeken en accessoires. De koperen kroonluchter heeft LED-spikes, die reflecties creëren op de open haard van het boek. Susan gebruikte grote kamerhoge ramen in haar hele huis om een open ruimte te creëren. Deze kamer heeft de mooiste meubels. Deze op maat gemaakte salontafel van Colombiaans geitenleer is geïmporteerd uit Columbia. Het stroomt zo goed dat je overal waar je kijkt wel iets vindt.

U kunt het aangepaste Ombre-tegelontwerp zien in de doucheruimte van de grote badkamer. Er is ook een zijn-en-haar-inzending. Het middelpunt van deze kamer is de douche. De marmeren vloeren zijn eenvoudig en elegant in visgraatmarmer. Het bad kijkt uit op de weelderige achtertuin. Elke kant heeft een inloopkast en zijn/haar wasruimte. Voor de ultieme luxe-ervaring heeft elke watercloset LED-spiegels en kasten.

Modern interieurontwerp voor uw huis

Kan u helpen bij het creëren van een luxueus modern interieurontwerp. Ons team kan u helpen uw droomhuis te realiseren, van architectonisch ontwerp tot interieurdecoratie en alles daartussenin.

Kies uw interieurstijl

Elke professional moet bekend zijn met enkele principes en elementen van interieurontwerp om een stijlvolle en samenhangende ruimte te creëren. Deze sleutelconcepten helpen professionals een visueel aantrekkelijke en functionele ruimte te creëren.

Wij zijn professionele interieurontwerpers in Miami en benaderen ontwerpelementen vanuit een ander perspectief. We zijn ons bewust van het belang van functionaliteit en esthetiek en werken hard om mooie, functionele ruimtes te creëren. Elk detail is belangrijk voor ons, van het kleurenpalet tot het meubelarrangement.

We streven ernaar om unieke interieurs te creëren die de individuele smaak van onze klanten weerspiegelen. We nemen de tijd om kennis te maken met de visies van onze klanten voor hun huizen beter te begrijpen. Vervolgens zetten wij onze expertise in en brengen uw visie tot leven.