Samsung begint steeds meer witgoed te verkopen, dat is een goede zaak

Als een van de beroemdste van alle bedrijven ter wereld, brengt Samsung een track record van bewezen succes in de markt voor huishoudelijke apparaten en produceert consequent stijlvolle, succesvolle producten, je zult producten vaak terugvinden in de lijsten van beste wasmachines top 10 op het internet. Je hebt een hele hoop compacte modellen beschikbaar die je overal in huis kwijt kunt, ook op het witgoed gebied is Samsung dus een flinke speler aan het worden door het constant leveren van goede kwaliteit. Ook de beste condensdrogers van dit moment zijn flink vertegenwoordigd door Samsung.

De prijs/kwaliteit verhouding van Samsung is flink gestegen

Samsung biedt momenteel een van de beste compacte sluitringen voor de prijs / waarde-verhouding. De Samsung WW22K6800AW maakt gebruik van stoomkracht om hardnekkige vlekken te verwijderen zonder uw textiel te beschadigen, en beschikt over 14 wascycli en 8 selecteerbare opties voor een breed scala aan waskracht.

Samsung heeft zelfs zijn eigen VRT Plus ™ -technologie voor minder trillingen en ruis. Met zelfreinigende opties kan uw wasmachine zichzelf wassen en vuil en bacteriën verwijderen voor betere resultaten bij het reinigen van uw wasgoed. Tot slot, zoals we allemaal gewend zijn, brengt Samsung slimme functies aan elk van hun apparaten. De Smart Phone-functie voor smartphones detecteert problemen met de wasmachine en biedt u snelle oplossingen.

Ook op het gebied van drogers doet Samsung het erg goed

De droogtegenhanger van de WW22K6800AW beschikt over een breed scala aan droogopties, waaronder automatische sensordroging. De Samsung DV22K6800EW is een geventileerde elektrische droger die vrij zeldzaam is bij compacte drogers, omdat de meeste geen ventlessen hebben.

Samsung heeft een nieuwe compacte wasmachine op de markt gebracht

Voor een nog nieuwere compacte wasmachine biedt de WW22N6850QX een verbeterde slimme functie, de Q-Rator. De Q-Rator is een wasserijassistent waarmee gebruikers de wasactie kunnen volgen, hun volgende was kunnen plannen, op de hoogte kunnen worden gehouden van problemen en oplossingen voor het oplossen van problemen kunnen vinden. Q-Rator biedt zelfs wascycli en opties voor uw specifieke textielsoorten, allemaal binnen de slimme Samsung-app.